Компании

все компании

НСЗУ проведе плановий моніторинг 63 законтрактованих медзакладів

1 березня 2024 року, 19:17
Національна служба здоров'я України (НСЗУ) у першому півріччі 2024 року проведе плановий моніторинг 63 законтрактованих медзакладів.

Як повідомляє відомство на своєму сайті, перелік медзакладів, у яких проводитиметься моніторинг, визначено за підсумками розрахунку систем індикаторів, що можуть підтвердити або спростувати факт наявності ризиків у роботі клінік.

Моніторинг буде проведено в медзакладах, законтрактованих за пакетами "Медична допомога при гострому мозковому інсульті", "Медична допомога при гострому інфаркті міокарда", "Медична допомога при пологах", "Медична допомога новонародженим у складних неонатальних випадках".

Моніторинг, зокрема, буде проведено в 16 клініках, законтрактованих на пакет медичної допомоги в разі гострого мозкового інсульту, в 11 клініках, які мають контракт за пакетом медичної допомоги при гострому інфаркті міокарда, у 28 медзакладах, які мають контракт за пакетом медичної допомоги під час пологів, а також у восьми клініках, законтрактованих на пакет неонатальної допомоги.

Крім того, НСЗУ повідомляє, що перелік медзакладів, де буде проведено моніторинг, буде доповнено установами, які мають контракт із реабілітації.




Просмотров: 204
Другие новости