Компании

все компании

Inditex підтвердив іноземній пресі відновлення роботи магазинів Zara в Україні

1 березня 2024 року, 15:14
Міжнародний ритейлер Inditex планує відновити в Україні роботу 50 магазинів Zara, закритих від початку повномасштабного вторгнення, повідомив Reuters із посиланням на Financial Times.

Згідно з повідомленням, ритейлер планує відновлювати роботу поступово з початку квітня. Першими буде відкрито 20 магазинів у торгових центрах у Києві, включно з трьома аутлетами.

Загалом планують відновити роботу 50 магазинів, тоді як розташовані на півдні та сході України 34 торгові точки поки що залишаться закритими, ідеться в матеріалі.

Зазначається, що Inditex повідомив про плани відкриття місцевим орендодавцям. "Інтерфакс-Україна" надіслав відповідні запити українському бізнесу.

Плани ритейлера відновити роботу в Україні агентству підтвердив СЕО столичних ТРЦ Lavina Mall і Blockbuster Mall Дмитро Лашин.

"Учора в телефонній розмові було підтвердження щодо відкриття у квітні. Відкриються протягом кількох днів у різних локаціях", - повідомив він у коментарі "Інтерфакс-Україна".

Inditex, що належить іспанському мільярдерові Амансіо Ортезі, управляє магазинами одягу, взуття та аксесуарів під брендами Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home і Uterque. За підсумками 2022 року продажі досягли 32,6 млрд євро (+17,5% порівняно з 2021 роком). Чистий прибуток збільшився на 27% до 4,1 млрд євро.



По материалам: Reuters


теги: Inditex, Zara



Просмотров: 170
Другие новости