Компании

все компании

Данія виділяє $1,45 млн на зміцнення муніципального співробітництва з відновлення України

1 березня 2024 року, 16:47
Уряд Данії виділив додатково 10 млн данських крон ($1,45 млн) на зміцнення дансько-українського муніципального співробітництва з відновлення України.

"Муніципалітети є одними з найкращих у галузі інфраструктури та "зеленого" переходу і привносять важливі знання та досвід у данську підтримку України. Тому уряд Данії виділяє додатково 10 мільйонів данських крон на зміцнення дансько-українського муніципального співробітництва з відновлення України. Ці гроші підуть на співпрацю між муніципалітетами Орхуса і Копенгагена та українськими містами Львів, Київ і Миколаїв", - ідеться в пресрелізі, опублікованому на сайті данського уряду.

Зазначається, що партнерами проєкту реконструкції муніципалітетів за підтримки Данії також є муніципалітети Ікаст-Бранде, Ольборга та Оденсе.

"Разом із містами-побратимами Львовом, Києвом та Миколаєвом вони з січня отримують підтримку для своїх зусиль. Зокрема, данський досвід передається українським муніципалітетам у галузі забезпечення чистою водою та стабільною енергією. Данські муніципалітети також вивчають можливості надання різної допомоги численним українським жертвам війни", - повідомляють у данському уряді.




Просмотров: 175
Другие новости