Компании

все компании

Ціни на нафту опускаються, Brent торгується близько $83,3 за барель

28 лютого 2024 року, 14:20
Ціни на нафту опускаються в середу на даних Американського інституту нафти (API), що показали впевнене зростання запасів сировини в США минулого тижня.

За оцінками API, резерви нафти в Штатах збільшилися четвертий тиждень поспіль - на 8,428 млн барелів.

Офіційні дані про запаси нафти і нафтопродуктів у США будуть опубліковані в середу о 17:30 кв. м.

Вартість квітневих ф'ючерсів на нафту Brent на лондонській біржі ICE Futures за даними на 7:20 кв становить $83,28 за барель, що на $0,37 (0,44%) нижче, ніж на закриття попередніх торгів. У вівторок ці контракти подорожчали на $1,12 (1,4%), до $83,65 за барель.

Ф'ючерси на сорт WTI на квітень на електронних торгах Нью-Йоркської товарної біржі (NYMEX) опустилися в ціні до цього часу на $0,3 (0,38%), до $78,57 за барель. За підсумками попередніх торгів вартість цих контрактів збільшилася на $1,29 (1,7%), до $78,87 за барель.

Трейдери продовжують оцінювати сигнали попиту і пропозиції на ринку, а також ситуацію на Близькому Сході.

Раніше цього тижня президент США Джо Байден висловив сподівання на те, що Ізраїль і ХАМАС, які ведуть переговори щодо припинення вогню в секторі Гази та звільнення ізраїльських заручників, зможуть досягти угоди до 4 березня. Однак МЗС Катару повідомило у вівторок, що сторони поки не домовилися з жодного з основних питань.

Спостерігачі тим часом відзначають брак пропозиції на нафтовому ринку нині. "Це пов'язано з вищим, ніж очікувалося, попитом у Китаї та Індії, а також затримкою в транспортуванні сировини через Червоне море через атаки єменських хуситів на судна", - зазначає аналітик Price Futures Group Філ Флінн, слова якого наводить Market Watch.

теги: Brent, нафта



Просмотров: 129
Другие новости