Компании

все компании

Естонська Infortar купує молочне виробництво

28 лютого 2024 року, 18:18
Найбільший в Естонії інвестиційний холдинг Infortar придбає контрольний пакет акцій великого естонського молочного підприємства Halinga, йдеться в повідомленні холдингу.

Це перший актив Infortar у сільському господарстві.

Halinga володіє трьома фермами і більш ніж 3,7 тис. га оброблюваної землі, зазначив виконавчий керівник підприємства Infortar Мартті Талгре.

"Інвестиції в сільське господарство вписуються в портфель Infortar - це капіталомістка сфера з високими вхідними бар'єрами. Ми зацікавлені в інвестуванні, і у нас складено плани, але докладніше коментувати цю угоду і свої плани ми зможемо після того, як угоду погодить Департамент конкуренції, і вона набуде чинності", - сказав Талгре.

Infortar створена 1997 року, нині об'єднує понад 100 компаній у п'яти країнах. Зокрема, володіє 42% акцій судноплавного концерну AS Tallink Grupp, 100% газової компанії AS Eesti Gaas, портфелем нерухомості площею близько 100 тис. кв. метрів, будівельними і торговельними підприємствами, працює в гірничодобувній промисловості, у сфері поліграфії та інших галузях.

У грудні 2023 року під час IPO на біржі Nasdaq Tallinn компанія залучила 35,4 млн євро.




Просмотров: 172
Другие новости