Компании

все компании

Група компаній DIM розробляє формат дохідної нерухомості у вигляді апарт-готелів

27 лютого 2024 року, 11:41
Група компаній DIM розробляє формат дохідної нерухомості у вигляді апарт-готелів Група компаній DIM розробляє формат дохідної нерухомості, апарти з готельним сервісом у складі своїх проєктів, повідомила директорка з маркетингу групи компаній DIM Дар'я Бедя у відповідь на запит "Інтерфакс-Україна".

"Ми розглядаємо варіант дохідної нерухомості - апарт-формату під управлінням професійного оператора - у складі своїх проєктів. Це окремий продукт, який зараз активно розробляємо. У двох наших проєктах у межах житлової забудови запроєктовано апарти з готельним сервісом", - повідомила Бедя.

За її словами, серед доданої вартості для майбутніх інвесторів: кращий сервіс для власників відомих операторів, можливість зручно розмістити родичів, друзів у своєму будинку, не порушуючи власну приватність, розвинена внутрішня інфраструктура.

"Апарти стають центром тяжіння для додаткових сервісів: спа, ресторан, коворкінг, дитячі зони тощо", - додала Бедя.

Група компаній DIM заснована 2014 року і складається з шести компаній, що охоплюють усі стадії будівництва. До теперішнього часу ввела в експлуатацію 12 будинків у шести ЖК загальною житловою площею понад 218 тис. кв. м. На стадії будівництва - шість житлових комплексів категорії "комфорт+" і "бізнес-клас": "Новий Автограф", "Метрополіс", Park Lake City, Lucky Land.

По материалам: Інтерфакс-Україна





Просмотров: 140
Другие новости