Компании

все компании

Польські фермери продовжують блокаду руху вантажівок - Держприкордонслужба

25 лютого 2024 року, 15:51
Польські фермери продовжують блокувати рух вантажних транспортних засобів на напрямках пунктів пропуску "Ягодин", "Устилуг", "Угринів", "Рава-Руська", "Шегині" та "Краківець", загалом у чергах перебуває майже 2 400 вантажівок, повідомляє речник Державної прикордонної служби України (ДПСУ) Андрій Демченко.

"Блокування руху загалом триває польськими фермерами на шести напрямках. Це напрямки пунктів пропуску "Ягодин", "Устилуг", "Угринів", "Рава-Руська", "Шегині" та "Краковець". Якщо говорити про черги, які через це утворилися на території Польщі - на всіх цих напрямках сумарно станом на ранок сьогодні, це десь майже 2 400 вантажівок, найбільше на пунктах пропуску "Краковець", "Рава-Руська" і "Ягодин", - сказав Демченко в ефірі національного телемарафону в неділю.

За його словами, найнижчими показниками залишаються перетини кордону вантажівкам. За минулу добу в п/п "Шегині" кордон перетнули близько 90 вантажівок в обох напрямках, у пункті пропуску "Ягодин" кордон перетнули 50 вантажних транспортних засобів до України, проте польські фермери продовжують повністю блокувати рух вантажівок, що прямують з України до Польщі.

Блокування руху легкових автомобілів та автобусів немає.




Просмотров: 121
Другие новости