Компании

все компании

"ДТЕК Енерго" виробив перші два комбайни для шахт

24 лютого 2024 року, 10:21
"ДТЕК Енерго" за підсумками січня 2024 року виробив перші два комбайни для українських шахт - прохідницький і очисний.

"Важливо, щоб у складних умовах війни заводські робітники не втрачали обертів і продовжували вносити свій внесок у спільну справу... Цьогоріч завдання шахтарів незмінне - незважаючи на війну, підтримувати видобуток вугілля на максимальному й достатньому рівні", - повідомив на своїй сторінці у Facebook генеральний директор компанії Ільдар Салєєв у вівторок.

За його словами, машинобудівники енергохолдингу, крім комбайнів, за підсумками січня також виготовили і відремонтували 90 одиниць гірничодобувної техніки, а також 67 тис. деталей і комплектуючих.

Як повідомлялося, машинобудівники "ДТЕК" за підсумками 2023 р. виготовили для українських вуглевидобувників 15 нових прохідницьких і очисних комбайнів і 1,1 млн запчастин.

"ДТЕК Енерго" забезпечує замкнутий цикл виробництва електроенергії з вугілля. Встановлена потужність у тепловій генерації електроенергії станом на січень 2022 року становила 13,3 ГВт. У вуглевидобутку створено повний виробничий цикл: видобуток і збагачення вугілля, машинобудування та сервісне обслуговування шахтного обладнання.




Просмотров: 215
Другие новости