Компании

все компании

Китайська Lenovo збільшила виручку на 3%

23 лютого 2024 року, 09:02
Китайська Lenovo Group Ltd., найбільший світовий виробник персональних комп'ютерів, скоротила чистий прибуток у третьому фінансовому кварталі на 23%, проте несподівано для аналітиків збільшила виручку.

Як ідеться в прес-релізі Lenovo, чистий прибуток за три місяці, що завершилися в грудні, становив $337 млн, або $2,81 у розрахунку на акцію, порівняно з $437 млн, або $3,65 на акцію, за третій квартал попереднього фінроку. Аналітики, опитані FactSet, очікували чистий прибуток на рівні $308 млн.

Виручка компанії збільшилася на 3%, до $15,72 млрд, порівняно з $20,27 млрд за аналогічний період роком раніше. Консенсус-прогноз експертів передбачав зниження виручки до $15,25 млрд.

Виручка підрозділу Solutions & Services Group (SSG), створеного з метою об'єднання всіх сервісів і рішень компанії, вперше перевищила $2 млрд за квартал. Виручка підрозділу інфраструктурних рішень (Infrastructure Solutions Group, ISG) зросла за підсумками другого кварталу поспіль, а в сегменті зберігання інформації, розроблення ПЗ і послуг показник сягнув рекордної позначки в $1 млрд.

Акції Lenovo подорожчали на 3,3% на торгах у Гонконзі в четвер. Ринкова вартість компанії з початку цього року впала на 19%.




Просмотров: 146
Другие новости