Компании

все компании

Біткойн дорожчає на звітності Nvidia та торгується біля $51,6 тис

23 лютого 2024 року, 07:07
Біткойн помірно дорожчає в четвер після того, як сильна звітність Nvidia Corp. покращила настрій інвесторів щодо ризикових активів.

Курс біткойна о 13:10 кв піднімається на 1,3% і становить $51,632 тис., згідно з даними CoinDesk. Ціна криптовалюти зросла вдвічі за останні півроку.

Динаміка курсів криптовалют часто корелює з іншими ризиковими активами, головним чином з акціями, зазначає видання Barron's. Тим часом напередодні після закриття ринку в США виробник графічних процесорів Nvidia Corp. відзвітував про багаторазове зростання чистого прибутку і виручки за підсумками минулого кварталу і дав позитивний прогноз на майбутнє. Акції компанії під час попередніх торгів у четвер дорожчають на 12%.

"Рекордна виручка Nvidia і позитивний прогноз можуть надати підтримку біткойну в найближчій перспективі, - сказав аналітик криптовалютної біржі Bitbank Юя Хасегава. - Курс біткойна вже відновився приблизно до $52 тис., проте консолідація може продовжитися. Зростання фондового ринку США може підвищити курс біткойна, проте рівень опору в районі $53 тис. подолати буде складно".




Просмотров: 132
Другие новости