Компании

все компании

Corteva Agriscience наростила продажі насіння соняшнику на 30%, озимого ріпаку - 80%, пестицидів - 13%

21 лютого 2024 року, 15:15
Міжнародна науково-дослідницька сільськогосподарська компанія Corteva Agriscience у 2023 році наростила органічні продажі насіння соняшнику та озимого ріпаку на 30% і 80% відповідно порівняно з 2022 роком, повідомила її пресслужба.

Згідно з прес-релізом, незважаючи на скорочення посівних площ кукурудзи в Україні через воєнні дії, Corteva збільшила свою присутність у господарствах, які продовжили вирощувати цю зернобобову культуру.

Забезпеченню зростання продажів компанії сприяла ефективна пряма модель співпраці з фермерами, розгалужена мережа торговельних агентів і представників та комплексна агрономічна підтримка фермерів по всій території України. Крім того, Corteva виступила партнером ініціативи Фонду Говарда Г. Баффета з передачі додаткових насінин ріпаку, кукурудзи та соняшнику для проведення посівної малим українським сільгоспвиробникам з постраждалих територій, зазначили в компанії.

Corteva також повідомила, що, незважаючи на загальне скорочення ринку засобів захисту рослин в Україні, рівень органічних продажів компанії у 2023 році зріс на 13% порівняно з минулим роком. При цьому попит на інсектициди від Corteva зріс удвічі порівняно з 2022 роком.

"Такі результати відображають націленість компанії на забезпечення фермерів новітніми та передовими продуктами заради підвищення продуктивності агровиробництва в Україні, що задекларовано у спільній декларації між Corteva Agriscience та Міністерством аграрної політики та продовольства України щодо поглиблення та подальшого розвитку співробітництва в інтересах продовольчої безпеки в Україні та світі", - йдеться у повідомленні.

"Майже два роки після старту повномасштабної війни ми в Corteva працюємо з українськими фермерами пліч-о-пліч, допомагаючи розв'язувати нові виклики, що постали перед ними. Ми трансформували роботу компанії відповідно до наявних умов і навчилися працювати в режимі марафону. Фермери вважають нас своїми надійними партнерами, про що свідчить те, що кількість клієнтів залишається незмінною, незважаючи на загальне скорочення ринку. Наша команда робить усе можливе, демонструючи надзвичайну динаміку роботи вже у 2024 році", - зазначив керуючий бізнесом Corteva Agriscience в Україні Олександр Дмитрієв.

Як повідомлялося, операційний EBITDA провідної світової агрохімічної компанії у 2023 році зріс на 5% порівняно з попереднім роком, операційний прибуток у перерахунку на акцію за той самий період зріс на 1%.

Corteva Agriscience прогнозує, що 2024 року її чисті продажі продукції становитимуть $17,4-17,7 млрд, а операційний показник EBITDA - у діапазоні від $3,5-3,7 млрд.

Corteva Agriscience - глобальна сільськогосподарська компанія. Пропонує комплексні рішення для максимізації врожайності та прибутковості. Має понад 150 науково-дослідних об'єктів і понад 65 діючих речовин у портфоліо.

До її представництва в Україні входять центральний офіс у Києві, науково-дослідний центр у с.Любарці (Київська обл.) та насіннєвий виробничий комплекс у с.Стасі (Полтавська обл.).

У квітні 2022 року компанія прийняла рішення покинути російський ринок через розв'язану РФ повномасштабну війну проти України.




Просмотров: 180
Другие новости