Компании

все компании

Польські фермери-протестувальники почали більш жорстко обмежувати рух транспорту на кордоні з Україною

20 лютого 2024 року, 13:40
Польські фермери-протестувальники почали більш жорстке обмеження руху транспортних засобів на кордоні з Україною, заявляє Державна прикордонна служба України.

"Медика-Шегині". Польські фермери повністю заблокували рух вантажівок через пункт пропуску. Термін завершення такого блокування не повідомлявся", - зазначено в повідомленні Держприкордонслужби в Телеграм-каналі у вівторок.

Як уточнюють у Держприкордонслужбі, біля пункту пропуску "Долгобичув-Угринів" протестувальники планують перекрити рух для всіх видів транспорту до 17.00 20 лютого.

"На ПП "Зосін-Устилуг" із 13.00 до 16:00 протестувальники мають намір обмежити рух автобусів, вантажних і легкових транспортних засобів в обох напрямках. Обіцяють пропускати тільки вантажівки з гуманітарною допомогою", - зазначено в повідомленні Держприкордонслужби.

На ПП "Корчова-Краковець": "До 21.00 20 лютого протестувальники планують блокувати рух вантажівок на виїзд із Польщі, окрім тих, які перевозять критичні вантажі. При цьому, автобуси, мікроавтобуси, легкові автомобілі в обидва напрямки зможуть рухатися безперешкодно".

Як повідомляє Держприкордонслужба, на ПП "Гребене-Рава-Руська" "протестувальники з 13.00 20 лютого повністю заблокували рух в обох напрямках усіх категорій транспортних засобів, окрім тих, що везуть критично важливі вантажі та гуманітарну допомогу".

На ПП "Дорогуськ-Ягодин" до "19.00 організатори протесту мають намір повністю заблокувати рух вантажівок в обох напрямках".




Просмотров: 165
Другие новости