Компании

все компании

Одна з найбільших у світі компаній у галузі виробництва озброєнь BAE Systems відкрила офіс у Києві

14 лютого 2024 року, 23:59
Один із найбільших у світі постачальників технологічних рішень у сфері оборони та виробник озброєнь BAE Systems відкрила офіс у Києві. Про це повідомив CEO BAE Systems Ukraine Крістіан Сейр (Christian Seear) на організованій Європейською бізнес-асоціацією (ЄБА) конференції "Global Outlook: A Winning VisionЦ у середу.

Він додав, що компанія створила спільне підприємство з місцевим партнером, планує займатися ремонтом військової техніки, а згодом заснувати власну виробничу базу.

"Нещодавно ми створили юридичну особу в Україні ТОВ "БАЕ Системс Україна", яка є операційною торговою компанією в Україні. У нас є офіс у Києві. Я з гордістю можу сказати, що ми одна з перших компаній, які зробили це", - заявив Крістіан Сейр.

За його словами, BAE Systems зосереджена на тому, щоб перемістити ремонтний потенціал в Україну.

"У нас відбувається поетапний процес, у якому ми займатимемося ремонтом на українській землі, а в майбутньому перейдемо на місцеве виробництво. Ми об'єдналися з місцевим партнером для досягнення цієї мети", - розповів CEO BAE Systems Ukraine.

Він також зазначив, що компанія "прагне створити промислову базу" в Україні.

BAE Systems - глобальна британська компанія з дочірніми підприємствами у США та Швеції. Озброєння, поставлене компанією, використовується для знищення ворога в Україні, зокрема, бойова машина піхоти CV90, 155-мм багатоцільова самохідна артилерійська установка FH77 BW L52 "Archer", самохідна гаубиця M109, бойова машина піхоти M2 Bradley, 55-мм високоточний керований активно-реактивний снаряд збільшеної дальності Excalibur і високоточні снаряди BONUS.

"Я впевнений, що багато хто з наших друзів у цьому залі бачили, як ворог знищується цією зброєю", - зазначив Christian Seear.

Раніше повідомлялося, що офіс у Києві відкрила британська військова компанія Babcock.

теги: BAE Systems



Просмотров: 177
Другие новости