Компании

все компании

Ізраїль відкрив свій ринок для українського кормового борошна та кормових жирів

14 лютого 2024 року, 12:59
Ізраїль відкрив свій ринок для українського кормового борошна та кормових жирів, повідомила пресслужба Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів і захисту споживачів.

Згідно з повідомленням, українські та ізраїльські компетентні органи узгодили ветеринарний сертифікат для супроводу борошна з птиці/пір’я/рибного борошна та Ветеринарний сертифікат для супроводу олій та жирів для годування тварин.

"МЗС спільно з Держпродспоживслужбою продовжують відкривати двері для української продукції у світі. Лише за минулий та цей тиждень ми відкрили нові ринки в трьох країнах: КНР, Катарі та Ізраїлі. Це частина системної стратегії МЗС із допомоги українському бізнесу в часи війни. В рамках нашої платформи Nazovni з січня 2023 до лютого 2024 року ми опрацювали 84 заявки експортерів на вихід на ізраїльський ринок, отже, він є цікавим для бізнесу", - зазначив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба.

За інформацією керівника Держпродспоживслужби Сергія Ткачука, відомство наразі вивчає 220 напрямків для відкриття ринків інших країн за такими товарними позиціями, як м'ясо, молочна продукція, рибна продукція, продукти бджільництва та інші.

Узгоджені форми ветеринарних сертифікатів для кормового борошна та кормових жирів оприлюднено на сайті Держпродспоживслужби в розділі "Міжнародне співробітництво", рубрика "Сертифікати на експорт з України".

У відомстві нагадали, що першим кроком для здійснення експорту української продукції тваринного походження є запит оператора ринку до територіального органу Держпродспоживслужби за місцем розташування.





Просмотров: 146
Другие новости