Компании

все компании

МТБ Банк уклав угоду факторингу на 20 млн грн з "Флексорес"

12 лютого 2024 року, 13:57
МТБ Банк (Чорноморськ Одеської обл.) підписав угоду про факторингове фінансування на 20 млн грн у рамках державної програми "Доступний факторинг" з ТОВ "Флексорес" (с. Чишки, Львівська обл.), повідомляють на інтернет-сторінці проєкту USAID "Реформування фінансового сектору" в п'ятницю.

Термін, на який укладено цю угоду, і процентна ставка не уточнюються.

Згідно з повідомленням, компанія "Флексорес" виробляє продукцію для флексографічного та ротогравюрного друку і є лідером з продажу друкарських фарб в Україні.

"Флексорес" має понад 15 років досвіду роботи, свідчать дані на сайті компанії. За даними YouControl, її кінцевим і єдиним бенефіціаром є Геннадій Жданов.

Виручка підприємства 2022 року зросла на 10.5% - до 981,16 млн грн, а чистий прибуток - на 1%, до 6,89 млн грн.

Програма "Доступний факторинг" спрямована насамперед на українських виробників товарів - мікро-, малі та середні підприємства, вона створена з метою надання їм можливості оперативного поповнення оборотного капіталу.

Максимальний ліміт фінансування в її рамках становить 150 млн грн, відсоткова ставка компенсується вище за рівень 13% річних, а максимальний термін використання - 360 днів.

Крім МТБ Банку в програмі беруть участь такі уповноважені фактори як: Креді Агріколь Банк, ТАСкомбанк, Комінбанк, Глобус банк і ОТП банк.

МТБ Банк працює на фінансовому ринку України 30 років і представлений у 15 регіонах країни. За даними Національного банку України, на 1 листопада 2023 року за розміром загальних активів фінустанова посідала 28-ме місце (17,041 млрд грн) серед 63 банків, що діяли в країні.




Просмотров: 146
Другие новости