Компании

все компании

Focus Estate Fund придбав 7й торговий центр у Польщі

12 лютого 2024 року, 16:23
Focus Estate Fund завершив купівлю торгового центру Galeria Sandecja в Нови-Сонч, це сьома інвестиція в ринок торговельної нерухомості Польщі, повідомляє прес-служба компанії.

"З придбанням Galeria Sandecja ми з гордістю повідомляємо, що наша загальна орендована площа (GLA) перевищила 100 тис. кв. м у Польщі. Ми стратегічно диверсифікуємо наш портфель за рахунок цільових придбань середніх торгових центрів у Польщі. Ми також активно шукаємо можливості у Великій Британії, Італії, Іспанії, Чехії та інших країнах", - повідомив генеральний партнер Focus Estate Fund Максим Школьник, чиї слова наведені в прес-релізі.

Орендована площа Galeria Sandecja становить 17 тис. 650 кв. м, поруч понад 70 магазинів, зокрема як H&M, New Yorker, Martes Sport, Douglas, Deichmann, CCC та інші. Крім того, тут знаходиться єдиний у регіоні гіпермаркет Carrefour, що ще більше підвищує його привабливість як комплексного торговельного центру для сімей. Торговий центр має парковку на 800 паркувальних місць.

Школьник додав, що Focus Estate Fund розглядаємо можливість встановлення сонячних панелей Galeria Sandecja, в рамках ініціативи зі сталого розвитку, яку компанія реалізує в усьому нашому портфоліо і спрямованої на скорочення викидів вуглекислого газу.

Продавця нерухомості TK Development представляла Colliers International, а сторону покупця підтримували Czabański & Gałuszyński, Gleeds і KKLW.

Focus Estate Fund (FEF) - інвестиційний фонд нерухомості, що фокусується на непреміальних об'єктах торговельної нерухомості середнього формату на ринках, що розвиваються, Європи. Наразі в управлінні сім ТРЦ у Польщі.




Просмотров: 222
Другие новости