Компании

все компании

"Ковальська" придбає транспортну компанію "Вінтер Карго"

11 лютого 2024 року, 11:20
Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив ТОВ "Ковальська Сировина" з групи "Ковальська" придбати частку в ТОВ "Вінтер Карго" (Київ).

Згідно з рішенням комітету від 8 лютого, "Ковальська Сировина" отримала дозвіл на придбання частки, що забезпечує перевищення 50% голосів у вищому органі управління "Вінтер Карго".

За даними Opendatabot, "Вінтер Карго" займається вантажоперевезеннями автомобільним і річковим транспортом. Її власником значиться АТ "ЗНВКІФ "Скайфол", кінцеві бенефіціари - зареєстровані на Кіпрі Ганна і Каріна Злочевські (доньки екс-міністра екології та природних ресурсів України Миколи Злочевського - ІФ-У).

Як повідомлялося, 2023 року група "Ковальська" придбала компанії та обладнання для видобутку річкового піску в Київській і Чернігівській областях. У планах компанії видобуток до 1 млн тонн річкового піску на рік.

Промислово-будівельна група "Ковальська" працює на будівельному ринку України з 1956 року. Об'єднує понад 20 підприємств у сфері видобутку сировини, виробництва продукції та будівництва. Продукція представлена брендами "Бетон від Ковальської", "Авеню", Siltek. Підприємства "Ковальської" працюють у Київській, Житомирській, Львівській та Чернігівській областях. Завод із виробництва газобетону в Херсонській області не працює з початку окупації. До групи також входить "Ковальська Нерухомість", яка займається будівництвом житлових об'єктів у Києві. В її портфелі - понад 20 завершених житлових проєктів.




Просмотров: 199
Другие новости