Компании

все компании

"Європейський страховий альянс" оновив програму перестрахування

9 лютого 2024 року, 21:38
ПрАТ "Європейський страховий альянс" (Київ) оновило облігаторну програму перестрахування майнових, технічних і автотранспортних ризиків на наступний рік.

Як повідомляється в прес-релізі страховика, основним перестраховиком за всіма видами бізнесу залишається Hannover Ruck SE, Germany. У перестраховика високий міжнародний рейтинг надійності A+ (Superior), присвоєний рейтинговим агентством A.M.Best. Розміщення відбулося за посередництва брокера "Аон Фінленд Оі".

Як і раніше, комбінований договір облігаторного перестрахування діє на базі ризикового ексцедента збитку. Покриваються всі збитки за договорами страхування, співстрахування або факультативного перестрахування:

- майна, включаючи, але не обмежуючись майном комерційних підприємств і приватних осіб, зокрема від усіх ризиків, від вогневих ризиків і ризиків стихійних явищ, від ризиків перерви в процесі діяльності, включаючи втрату прибутку тощо, а також будівельно-монтажних ризиків, іпотеки тощо.

- цивільної відповідальності перед третіми особами, зокрема відповідальності орендаря/орендодавця, роботодавця, товаровиробника, професійної відповідальності;

- цивільної відповідальності господарюючих суб'єктів за шкоду, яку може бути заподіяно пожежами та аваріями на об'єктах підвищеної небезпеки, включаючи пожежовибухонебезпечні об'єкти та об'єкти, господарська діяльність на яких може призвести до аварій екологічного та санітарно-епідеміологічного характеру;

- транспортні засоби (КАСКО), включно з автобусами, засобами спеціального призначення та сільськогосподарською технікою, у тому числі під час проведення робіт, для яких така техніка технологічно передбачена.

ПрАТ "Європейський страховий альянс" працює на страховому ринку України з 1994 року, є членом Моторного (транспортного) страхового бюро України, учасником Угоди про пряме врегулювання збитків з обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів та членом Ядерного страхового пулу України.

Компанія здійснює близько 30 видів страхування, зокрема страхування майна, автомобілів, особисте страхування та страхування відповідальності.

ПрАТ "Європейський страховий альянс" має рейтинг фінансової стійкості страховика за національною шкалою на рівні uaAA, наданий РА "Стандарт-Рейтинг". Страховик з рейтингом uaАА характеризується високою фінансовою стійкістю порівняно з іншими українськими страховиками.




Просмотров: 208
Другие новости