Компании

все компании

Дніпро закупить 26 старих трамвайних вагонів Tatra T4D на EUR31,2 тис

8 лютого 2024 року, 10:01
Комунальне підприємство "Дніпровський електротранспорт" до кінця поточного року закупить у Лейпцига 26 од. старих трамвайних вагонів Tatra T4D на загальну суму EUR31,2 тис. (або EUR1,2 тис. за вагон), повідомляють на сайті "Прозорро".

Відповідний договір "Дніпровський електротранспорт" і транспортна компанія Лейпцига (Leipziger Verkehrsbetriebe Gmbh) підписали 7 лютого.

Закупівлю проводили без використання електронної системи. Згідно з договором, розрахунок за поставлену партію товару здійснюється в безготівковій формі за умови 100%-ї передоплати протягом 10 робочих днів з дати отримання рахунку від постачальника.

При цьому договором місцем поставки трамвайних вагонів визначено Лейпциг. "Вік" трамваїв у договорі не вказано.

Парк трамваїв КП "Дніпровський електротранспорт" налічує понад дві сотні вагонів Tatra різних модифікацій - зокрема, тільки за 2019-2021 рік місто придбало 50 вагонів Tatra T4D, і планувало придбати ще 26 од. у 2022 році.

Закон України "Про публічні закупівлі" передбачає можливість закупівлі без застосування електронної системи. Такі винятки, як правило, дають змогу укладати прямі договори з обраним замовником постачальником.




Просмотров: 145
Другие новости