Компании

все компании

Андрій Єрмак провів зустріч із Майком Помпео

4 лютого 2024 року, 21:12
Керівник Офісу Президента України Андрій Єрмак провів зустріч із колишнім державним секретарем США та ексглавою ЦРУ Майком Помпео, який нещодавно став незалежним членом наглядової ради "Київстару" і який прибув до Києва, повідомила пресслужба Офісу глави держави в п'ятницю ввечері.

Зазначається, що Єрмак подякував президенту США, обом палатам і партіям Конгресу Сполучених Штатів та всьому американському суспільству за потужну підтримку України. Він також висловив сподівання на продовження підтримки з боку США, адже вона ґрунтується на спільних демократичних цінностях і повазі до міжнародного права, які захищає український народ.

Керівник Офісу Президента наголосив на необхідності дати чіткий сигнал Росії, що своєю агресією вона не може порушувати суверенітет незалежних держав і визначати долю інших вільних народів.

Помпео після входження до наглядової ради "Київстару" наголошував, що розмова про його націоналізацію була б кроком назад, бо Україна потребуватиме величезної кількості інвестицій приватного сектору, прямих іноземних інвестицій, а також підтримки з боку Європи та приватного сектору Сполучених Штатів, щоб подолати наслідки війни.

"Якщо права власності, зокрема акціонерів у Сполучених Штатах, не буде захищено, а компанії, які приносять користь українському народові, не буде збережено, це буде стратегічною помилкою для України та зробить відбудову України та підтримку цієї країни в наступні роки набагато складнішою та дорожчою, а потоки капіталу - набагато обмеженішими", - наголошував екс-держсекретар США.




Просмотров: 199
Другие новости