Компании

все компании

Український та іноземний бізнес, готовий інвестувати понад EUR12 млн, отримає податкові пільги

3 лютого 2024 року, 17:05
Український та іноземний бізнес, готовий інвестувати понад EUR12 млн, отримає податкові пільги, регуляторні послаблення та підтримку на рівні реалізації проєкту, заявив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

"Власне одне з ключових завдань в економічній сфері на цей рік - збільшення іноземних інвестицій в Україну. Для цього працюємо з партнерами. Для цього було запущено страхування військових ризиків. Постійно покращуємо умови для інвестиційних проєктів. Сьогодні ухвалимо постанову, що поліпшує механізм державної підтримки великих інвестиційних проєктів", - сказав Шмигаль на засіданні уряду в п'ятницю.

За його словами, український та іноземний бізнес, який готовий інвестувати понад EUR12 млн і створювати нові робочі місця, отримає максимальну підтримку і спеціальні умови, зокрема, податкові пільги, регуляторні послаблення, і підтримку на рівні реалізації проєкту.

"Сьогоднішня постанова стосується нового підходу до підготовки техніко-економічного обґрунтування інвестиційного проєкту. Ми прибираємо і спрощуємо низку положень, включно з необхідністю економічного аналізу, переглядом соціальної оцінки проєктів, а також послаблюємо вимоги фінансової спроможності заявника", - повідомив прем'єр.

Шмигаль наголосив, що всі ці рішення переслідують єдину мету - запустити більше інвестиційних проєктів, які створять більше робочих місць і посилять громади та економіку.




Просмотров: 267
Другие новости