Компании

все компании

Долар США слабо коливається до основних валют

2 лютого 2024 року, 13:03
Долар США практично не змінюється до більшості основних світових валют вранці в п'ятницю.

Розрахований ICE індекс DXY, що демонструє динаміку долара щодо шести валют (євро, швейцарський франк, ієна, канадський долар, фунт стерлінгів і шведська крона), опускається на 0,03%.

Індикатор завершує тиждень у мінусі після того, як раніше Федеральна резервна система очікувано зберегла ключову відсоткову ставку на колишньому рівні.

Тим часом глава Федрезерву Джером Пауелл заявив, що зниження ставки в березні не є "базовим сценарієм" для регулятора. Тепер ринок оцінює ймовірність березневого зниження всього в 38% і вважає, що перше пом'якшення грошово-кредитної політики відбудеться приблизно в середині року. До кінця року аналітики очікують трьох знижень ставки, на 25 базисних пунктів кожне.

Також трейдери чекають звіту з американського ринку праці, який буде оприлюднено в п'ятницю о 15:30 кв. Аналітики загалом очікують, що він вкаже на зростання кількості робочих місць минулого місяця на 180 тис. і збільшення безробіття до 3,8% з грудневих 3,7%.

Пара євро/долар за даними на 8:22 кв торгувалася на рівні $1,0879 порівняно з $1,0872 на закриття попередньої сесії, євро додає менше ніж 0,1%.

Курс фунта до долара загалом стабільний на позначці $1,2747 проти $1,2743 за підсумками торгів у четвер.

Вартість долара в парі з ієною становить 146,42 ієни, як і на закриття минулої сесії.




Просмотров: 177
Другие новости