Компании

все компании

В Одесі спільно з місією EUBAM готують до запуску аеротрансфер "Одеса - Кишинів"

31 січня 2024 року, 12:08
Одеська обласна військова адміністрація спільно з українськими та молдовськими прикордонниками, митниками та представниками місії EUBAM продовжує підготовку до запуску першого аеротрансфера "Одеса - Кишинів", повідомив голова Одеської ОВА Олег Кіпер.

"Це має прискорити проїзд українців, які прямують у міжнародний аеропорт Кишинів, і розвантажити пункти пропуску через кордон (насамперед у районі МПП "Маяки - Паланка - Удобне"). Організоване перевезення пасажирів також зменшить навантаження на дороги області легковими авто і поліпшить рівень обслуговування населення у сфері міжнародних перевезень", - написав Кіпер у телеграм-каналі.

Він зазначив, що трансфер здійснюватиметься в кілька етапів: реєстрація пасажирів в електронній системі з прикріпленням копії квитка на літак відправленням із Кишинева, формування груп пасажирів за 2-3 дні до відправлення авіарейсів, після чого автобуси з попередньо зареєстрованими пасажирами відправлятимуться з Одеси. Пасажири аеротрансфера проходитимуть митні та прикордонні процедури в прискореному режимі.

Загальний плановий час поїздки - 4 години.

"Будемо робити все для того, щоб запустити перші автобуси найближчим часом", - додав Кіпер.




Просмотров: 136
Другие новости