Компании

все компании

Corum Group завершує відвантаження нового скребкового конвеєра для шахти "Білозерська" "ДТЕК Енерго"

31 січня 2024 року, 16:17
Машинобудівна Corum Group ("ДТЕК Енерго") завершує відвантаження нового скребкового конвеєра для шахти "Білозерська" "ДТЕК Енерго", повідомляє компанія у Facebook у середу.

"Потужний і високопродуктивний конвеєр СПЦ271M, створений для ефективного видобутку і транспортування вугілля в складних гірничо-геологічних умовах (...), розроблений для роботи з пластами потужністю 1,65 м", - наголошується в повідомленні.

За інформацією Corum, нова машина, зокрема, має приводні блоки, оснащені системою водяного охолодження, що знижує ризик перегріву, а також оснащена замінними зірками приводів, що робить техобслуговування доступним і безпечним.

Corum Group - провідний виробник гірничо-шахтного обладнання в Україні, входить до складу "ДТЕК Енерго" - операційної компанії, що відповідає за видобуток вугілля і виробництво електроенергії з вугілля в структурі холдингу "ДТЕК" Ріната Ахметова.

Як повідомлялося, 2023 року машинобудівники ДТЕК виготовили та відремонтували 750 одиниць гірничо-шахтного устаткування (ГШО), зокрема випустили 15 нових прохідницьких і очисних комбайнів. Випущено також 1,1 млн запчастин.

За 2022 рік в умовах релокації виробничих підприємств (Дружківського машзаводу і частково харківського заводу "Світло шахтаря") було випущено 147 од. ГШО (зокрема 9 комбайнів) і 456 тис. запчастин і комплектуючих.




Просмотров: 245
Другие новости