Компании

все компании

"ТАС Дніпровагонмаш" змінив гендиректора

25 січня 2024 року, 16:22
Генеральним директором ТОВ "ТАС Дніпровагонмаш" ("ТАС ДВМ", Кам'янське Дніпропетровської обл.) з 26 січня 2024 року обрано Сергія Дзяворука, який раніше обіймав посаду менеджера із зовнішньоекономічної діяльності Київського представництва дочірнього підприємства (ДП) "Дніпродзержинський сталеливарний завод" ("Стальзавод").

Згідно з оголошенням у системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), таке рішення ухвалила наглядова рада ТОВ "ТАС ДВМ" 24 січня, звільнивши з посади гендиректора Андрія Саніна "у зв'язку з припиненням трудових відносин із "ТАС Дніпровагонмаш".

Санін очолював підприємство з липня 2022 року, до цього він, зокрема, обіймав посаду директора з планування АТ "Сумське НВО-Інжиніринг", ще раніше - голови правління "Інтерпайп НМТЗ".

Дзяворук, згідно з повідомленням, на посаді менеджера з ЗЕД представництва ДП "Стальзавод" працював з липня 2023 року, а до цього протягом трьох років обіймав аналогічну посаду в Київському представництві ПрАТ "Дніпровагонмаш".

"ТАС Дніпровагонмаш" - одне з провідних підприємств України з проєктування та виготовлення вантажних вагонів. Річна потужність виробництва - 9 тис. од.

Як повідомлялося, акціонери ПрАТ "ДВМ" 25 липня 2023 року ухвалили рішення про перетворення його на ТОВ "ТАС Дніпровагонмаш".

У січні-вересні 2023 року завод наростив чистий прибуток у 8,3 раза порівняно з дев'ятьма місяцями 2022 року - до 51,09 млн грн, за зниження чистого доходу на 14,7% - до 724,62 млн грн.

Групу "ТАС" засновано 1998 року бізнесменом Тігіпком. Сфера її бізнес-інтересів охоплює фінансовий сектор (банківський і страховий сегменти) та аптечний, а також промисловість, нерухомість, венчурні проєкти.




Просмотров: 155
Другие новости