Компании

все компании

"Аврора Мультимаркет" сплатила понад 3,2 млн грн податків і зборів

25 січня 2024 року, 08:19
"Аврора Мультимаркет" сплатила понад 3,2 млн грн податків і зборів у 2023 році, повідомив співзасновник мережі Тарас Панасенко.

"Зараз працює понад 1300 магазинів. У 2023 році відкрито понад 460 магазинів. Відкрили шість магазинів у Румунії (почали відкриватися з жовтня 2023 року). А ще минулого тижня запустили розподільчий центр у Бакеу, Румунія. Продовження слідує. Готуємося до нових відкриттів", - написав він у Facebook.

Панасенко повідомив, що пріоритетом компанії є розвиток локальних виробників. Понад 400 українських виробників продають свої товари в "Аврорі", із загальною виручкою понад 10 млрд грн. Уже 15 українських виробників постачають до ЄС для "Аврори Румунія".

За 2023 рік магазини компанії обслужили понад 200 млн покупців. У компанії зараз понад 11 тис. співробітників. Середня заробітна плата в компанії в грудні становила 20,195 грн, у листопаді - 20,500 грн, що є одним із найвищих показників у ритейлі серед дискаунтерів в Україні.

За словами Панасенка, за 2023 рік у відкриття нових магазинів, запуск нового розподільчого центру у Львові та розширення діючих РЦ було інвестовано понад 700 млн грн, що дало змогу створити понад 3 тис. нових робочих місць.

"Аврора" успішно пройшла аудит аудитором "Великої четвірки", демонструючи дотримання найвищих етичних стандартів ведення бізнесу. Понад 130 млн грн передано на благодійну допомогу у 2023 році.

"У 2024 році плануємо продовжувати розвиток, створювати нові робочі місця, розвивати виробників, відкривати нові ринки та розширюватися в ЄС. Український ритейл може бути конкурентним у т.ч. в Європі", - зазначив Панасенко.

Головний офіс торгової мережі "Аврора" розташований у Полтаві. "Аврора" була заснована 2011 року Львом Жиденком, Тарасом Панасенком і Лесею Клименко, за шість років до входження інвестора кількість магазинів зросла в 10 разів.

За даними Opendatabot, власником ТОВ "Вигідна купівля", яке розвиває мережу, вказано кіпрську "Аврорітейл Інвестменс Лімітед", її бенефіціаром - Жиденко. Кіпрська компанія також є власником ТОВ "Пріор девелопмент", ТОВ "Севен А", ТОВ "Промислова 9" і ТОВ "Так".




Просмотров: 166
Другие новости