Компании

все компании

KMZ Industries побудував 160 тис. куб. м елеваторів у 2023 році

22 січня 2024 року, 16:42
KMZ Industries (Карлівський машинобудівний завод, КМЗ, Полтавська обл.) 2023 року виконав 46 договорів на здійснення монтажу, шефмонтажу, консультування та ремонту обладнання і побудував 160 тис. куб. м елеваторних потужностей, повідомила пресслужба компанії у Facebook.

Згідно з повідомленням, цей показник практично відповідає результатам довоєнного 2021 року.

"Загалом за рік монтажному департаменту компанії вдалося змонтувати таку кількість обладнання, яка дала змогу збільшити елеваторну міць нашої незламної країни на 160 тис. куб. зберігання", - процитувала пресслужба директора з монтажу та будівництва KMZ Industries В'ячеслава Степанчука.

Крім того, компанія KMZ Industries у 2023 році змонтувала силосів і зерносушарок вагою понад 2300 тонн, транспортного обладнання 1,25 км, самопливних маршрутів близько 1 км.

KMZ Industries випускає силоси на плоскій основі, конусному днищі, силоси для зберігання борошна, шахтні зерносушарки Brice-Baker (британської розробки) і ДСП (української розробки), транспортне устаткування (норії, ланцюгові, стрічкові та гвинтові конвеєри), сепаратори для очищення зерна, монтує й автоматизує елеваторне устаткування та технологічні процеси на зерносховищах.

Dragon Capital Investments Limited (Кіпр), кінцевим бенефіціаром якої є Томаш Фіала, володіє 80% акцій АТ "КМЗ", ТОВ "Варіант Агро Буд" - 20%.




Просмотров: 144
Другие новости