Компании

все компании

Телеканал XSPORT проведе трансляцію титульного поєдинку Артема Далакяна та Сеїго Акуі

18 січня 2024 року, 19:44
Чемпіон світу за версією WBA у флайвейті українець Артем Далакян (22-0, 15 KO) 23 січня проведе захист пояса проти японця Сеїго Акуі (18-2-1, 11 KO). Бій за титул чемпіона світу за версією WBA у найлегшій вазі відбудеться на арені Ryogoku Kokugikan в Токіо, Японія.

Поєдинок за участю Далакяна в прямому ефірі покаже телеканал XSPORT. Початок - об 11:00.
Перед початком трансляції поєдинку на офіційному YouTube-каналі XSPORT пройде аналітична студія. Запрошеним експертом буде відомий український тренер з боксу, колишній чемпіон світу за версією WBA В'ячеслав Сенченко. Початок онлайн-трансляції о 10:10. Аналітика перед поєдинком, ексклюзивні кадри з тренувального табору нашого чемпіона, інтерв’ю з самим Артемом Далакяном, думки експертів та багато іншого чекають на глядачів студії XSPORT, які також зможуть насолодитися переглядом бою разом з В'ячеславом Сенченком та ведучим XSPORT, а після поєдинку отримають детальний розбір бою та експертні висновки.

Нагадаємо, що Артем Далакян провів останній бій у січні 2023 року, здобувши перемогу над Давидом Хіменесом. Артем завоював вакантний титул чемпіона світу WBA у 2018 році. Відтоді він провів шість захистів титулу.




Просмотров: 217
Другие новости