Компании

все компании

Небанківський фінансовий ринок України скоротився ще на 46 компаній

11 січня 2024 року, 15:50
Національний банк України (НБУ) 8 і 9 січня 2024 року виключив 42 небанківські фінансові установи з Державного реєстру фінустанов і ще чотири - з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги.

Згідно з повідомленням на сайті регулятора, причиною такого рішення стала відсутність у цих компаній на 1 січня 2024 року чинних ліцензій на надання фінансових послуг.

За даними НБУ, з Держреєстру фінустанов виключено товариства з обмеженою відповідальністю "Морган Кепітал", "ФК "Новий світ", "ФК "Фінекстра", "Автоцентр "Мотор Сіті", "ДСД Фінанс", "Інформ-Актив", "ФК Факторинг Альфа", "ФК "Контракт плюс", "ФК "Фінтакт", "ФК "ХІТ", "Віріді-Люкс", "Регіональний Кредит", "ФДС Фінанс", "ФК "Проксіма", "Паритет Фінанс", "ФК "Фінактив", "ФК "Арго", "Факторингова компанія "Фонд боргових зобов'язань", "ФК "Український капітал", "ФК "Авіла Фінанс", "Європартнер Фінанс", "ФК "Фінгрупп Фактор" і "ФК "Фінтех рішення".

Також із цього реєстру виключено ПЗ: "Ломбард "Добрі традиції" ТОВ "Мій капітал" і ТОВ "Гарантія успіху", "Кучер і компанія ломбард "Партнер", "Ломбард Приват" Січ С.В. і компанія", "Ваш Ломбард "Лукачек і компанія", "Ломбард" Кузьмін і Кузьмін "Євроком", "Євроломбард" Астапенка О.А. та Світашова Т.В.", "Ломбард" Кузьмін і Кузьмін "Євроком", "Євроломбард" Астапенка А.О. і Світашова Т.В.", "Ломбард" Кузьмін і Кузьмін "Євроком", "Ломбард" Кузьмін і Кузьмін. ", "Ломбард "Реверс" ТОВ "Тамплієрія" і компанія", "Ломбард Заставне товариство "Діамантовий дім" ТОВ "Монета" і компанії", "Ломбард Фармація і ко", "Хруща і компанії "Ломбард АВК", "Ломбард "Алатір" ТОВ "Трісель" і компанія", "Ломбард "Віста" ТОВ "АЙ-ТЕ 911" і компанія", "Ломбард - Каркузаєв і компанія", "Ломбард "Неведров Ю. А. і компанія", "Лисенко і компанія-ломбард", "Ломбард "Кредит ВІП-Голд і компанія", "Універсальний ломбард "ГРОШОВИЧОК" ТОВ "Фінансова допомога" і компанія", "Ломбард "Преміум" Величко Олександр Вікторович і компанія" та ПрАТ "Семпре Систем Фінанс".

Крім того, з Реєстру осіб, які не є фінансовими установами, але мають право надавати окремі фінансові послуги, виключено товариства з обмеженою відповідальністю "Аграрно-Грузова компанія", "Альфа-Лізинг Україна", "Кар Інвест Україна", "Лайт Лізинг".




Просмотров: 156
Другие новости