Компании

все компании

HP Enterprise купує Juniper Networks за $14 млрд

11 січня 2024 року, 08:27
Hewlett Packard Enterprise (HP Enterprise) купує виробника телекомунікаційного обладнання та постачальника рішень у сфері штучного інтелекту Juniper Networks за $14 млрд.

За умовами угоди, яку було схвалено радами директорів обох компаній, акціонери Juniper отримають $40 за акцію компанії, що на 32% вище за вартість паперів на закриття ринку 8 січня - останній день до появи в ЗМІ повідомлень про заплановану угоду.

"Придбання Juniper додасть швидкозростаючий актив до портфеля HP Enterprise і посилить високомаржинальний бізнес компанії у сфері мережевого обладнання", - ідеться в пресрелізі HP Enterprise.

Угода потребує схвалення акціонерів Juniper і регулювальних органів. Сторони розраховують закрити її наприкінці 2024 року або на початку 2025 року.

Головний виконавчий директор Juniper Рамі Рахім очолить об'єднаний бізнес двох компаній у сфері мережевого обладнання.

HP Enterprise є постачальником рішень у сфері IT і телекомунікаційних послуг. Акції компанії подорожчали на 0,3% на додаткових торгах у вівторок після зниження їхньої вартості на 8,9% за підсумками основної сесії на повідомленнях про заплановану угоду з Juniper.

Вартість паперів Juniper злетіла в ціні на 21,8% на основних торгах у вівторок і збільшилася на 0,6% на додаткових.





Просмотров: 184
Другие новости