Компании

все компании

Фонд гарантування вкладів із вісімнадцятої спроби продав будівлю ресторану "Щекавиця" на київському Подолі

11 січня 2024 року, 21:33
Фонд гарантування вкладів фізосіб "ФГВФО" з 18 спроби продав будівлю культового ресторану "Щекавиця" на київському Подолі.

Як випливає з повідомлення ФГВФО, до теперішнього часу покупець, переможець останнього аукціону від 27 грудня 2023 року, ТОВ "Укрскладсервіс", перерахував усю суму - понад 16 млн грн. Відповідний договір купівлі-продажу укладено, отримані кошти спрямують на задоволення вимог кредиторів АТ "Банк Січ", що ліквідується Фондом гарантування вкладів.

У ФГВФО нагадали, що попередні торги теж завершилися успішно, однак тоді переможець не розрахувався за лот. Результати продажу було скасовано, а аукціон визнано таким, що не відбувся. У результаті з учасника аукціону було стягнуто гарантійний внесок, а активи перевиставлено на нове коло торгів.

Ціна продажу за підсумками останнього аукціону майже на 500 тис. грн перевищила попередню переможну ставку.

Уперше актив було виставлено на продаж 1 березня 2023 року. До складу лота увійшли будівля ресторану "Щекавиця" (Костянтинівська 46-5) площею 884 кв. м із десятьма залами, дебіторська заборгованість, основні засоби, торгова марка (знаки для товарів і послуг) Schekavica.

В аукціоні 27 грудня, який проходив за англійською моделлю, участь взяли двоє учасників. Стартова ціна лота становила 15,2 млн грн, переможною стала ставка в 16 млн 11 тис. 101 грн.

Переможець - створене у 2005 році ТОВ "Укрскладсервіс" (код ЄДРПОУ33565891), кінцевий бенефіціар Олексій Зайцев.




Просмотров: 203
Другие новости