Компании

все компании

BlackRock планує звільнити близько 600 співробітників

10 січня 2024 року, 15:47
Американська інвесткомпанія BlackRock планує звільнити близько 600 співробітників, або 3% штату, пише MarketWatch з посиланням на повідомлення її керівництва на адресу персоналу.

При цьому скорочення не спрямовані на конкретні відділи, наводить ресурс слова інформованого джерела.

Головний виконавчий директор BlackRock Ларрі Фінк і президент компанії Роб Капіто посилаються в повідомленні на різку зміну економічної кон'юнктури і трансформацію клієнтських потреб. За їхніми словами, клієнти прагнуть консолідувати портфелі та знизити ризики на тлі стабілізації процентних ставок.

"Водночас ми спостерігаємо найшвидші зміни в галузі з моменту заснування BlackRock, - йдеться в повідомленні. - ETF набувають широкої популярності як інструменти для реалізації як індексних стратегій, так і стратегій активного управління, що багато в чому відбувається завдяки чудовій роботі фахівців наших фондів iShares".

"Зростання забезпечується найширшим спектром ринків за весь час - у Європі, Індії, на Близькому Сході та інших ринках Азії, - зазначили Фінк і Капіто. - І що, мабуть, найпомітніше, наша галузь - і всі інші - стоять на порозі масштабних перетворень завдяки новим технологіям".

При цьому керівництво, як і раніше, очікує, що до кінця року штат компанії зросте. Зараз він налічує близько 20 тис. осіб.

Близько року тому BlackRock анонсувала звільнення менше 3% співробітників.

По материалам: MarketWatch





Просмотров: 209
Другие новости