Компании

все компании

Словаччина передає Україні гумдопомогу для проходження зимового періоду

7 січня 2024 року, 16:24
Словаччина надасть Україні партію гуманітарної допомоги для проходження зимового періоду на загальну суму 203 492 євро, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ Словаччини.

"Вантаж вагою 21 тонну містить електрогенератори, обігрівачі, одяг і набори першої допомоги із запасів Штабу екуменічної душпастирської служби у Збройних силах Словацької Республіки та Збройних сил Словацької Республіки. Також продукти харчування, бутильовану воду та одяг із запасів Міністерства внутрішніх справ Словацької Республіки", - вказується в повідомленні.

Одержувачами допомоги стануть Міністерство охорони здоров'я України, Київ; Міністерство внутрішніх справ України, Львів; обласне підприємство "Донецьктеплокомуненерго", Донецьк, та міська рада Покровська Донецької області.

"Кризи можуть торкнутися будь-якої країни, і солідарність між країнами може стати ключовим елементом у вирішенні глобальних проблем. Допомога Україні може означати аналогічну підтримку Словаччини з боку інших країн у майбутньому в разі будь-якої кризи", - вказується в повідомленні.




Просмотров: 199
Другие новости