Компании

все компании

"Метінвест" передала бійцям Нацгвардії України три одиниці 3D-принтерів

6 січня 2024 року, 10:03
Гірничо-металургійна група "Метінвест" у рамках мілітарної ініціативи "Сталевий фронт" Ріната Ахметова передала передала бійцям Національної гвардії України три одиниці 3D-принтерів.

Згідно з пресрелізом, важлива партія допомоги передана військовослужбовцям НГУ: три 3D-принтери і 18 кілограмів спеціального пластику для друку комплектуючих.

"Зараз друк комплектуючих на таких принтерах дуже популярна технологія серед військових. Знайти техніку було непросто, у нас це зайняло приблизно 1,5 місяця. Однак 3D-принтери закуплені і вже зараз наші захисники використовують їх у власних майстернях", - зазначив операційний директор групи "Метінвест" Олександр Мироненко, якого цитує пресслужба.

За словами командира 23 бригади НГУ Андрія Бєляєва, 3D-принтери використовуватимуться для швидкого друку і заміни деяких запчастин, які можна виготовити тільки на такій сучасній техніці.

"Насамперед він буде використовуватися для автомобільної техніки. Також для ремонту розвідувальних дронів, задіяних для охорони особливо важливих державних об'єктів, що знаходяться в зоні відповідальності Нацгвардії України", - сказав Бєляєв.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою групою з видобувних і металургійних підприємств. Підприємства групи розташовані, в основному, в Донецькій, Луганській, Запорізькій і Дніпропетровській областях. Основними акціонерами холдингу є група "СКМ" (71,24%) і "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують ним. ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 215
Другие новости