Компании

все компании

МТБ Банк уклав договір з Tomatino та Appetito

5 січня 2024 року, 20:32
МТБ Банк (Чорноморськ Одеської обл.) уклав першу угоду про факторингове фінансування в розмірі 5 млн грн строком на 12 місяців у рамках державної програми "Доступний факторинг" із ТОВ "Торговий Дім "Фреш Маркет" під 13% річних, повідомляється на інтернет-сторінці проєкту USAID "Реформування фінансового сектору".

"Завдяки цьому, Fresh Market має змогу закупити додаткові партії сировини для посилення виробничих потужностей", - вказується в повідомленні у Facebook.

ТОВ "Торговий Дім "Фреш Маркет" - український виробник томатної пасти, соусів, кетчупів, гірчиці, борщової заправки, продукція реалізується під торговельними марками Tomatino і Appetito.

Згідно з інформацією USAID, підприємство має близько 150 співробітників, дві власні виробничі лінії, співпрацює з національними мережами супермаркетів, оптовими клієнтами та дистриб'юторами по всій території України. Зокрема, безпосередньо склади для зберігання та відвантаження готової продукції знаходяться в Закарпатській області, у Львові, Києві та Дніпрі.

Програма "Доступний факторинг" спрямована насамперед на українських виробників товарів - мікро-, малі та середні підприємства, і створена з метою надання їм можливості оперативного поповнення оборотного капіталу.

Максимальний ліміт фінансування в її рамках становить 150 млн грн під процентну ставку 13% річних, а максимальний термін використання - 360 днів.

Крім МТБ Банку в програмі беруть участь такі уповноважені фактори як: Креді Агріколь Банк, ТАСкомбанк, Комінбанк, Глобус банк і ОТП банк.

МТБ Банк працює на фінансовому ринку України 30 років і представлений у 15 регіонах країни. За даними Національного банку України, на 1 листопада 2023 року за розміром загальних активів фінустанова посідала 28-ме місце (17,041 млрд грн) серед 63 банків, що діяли в країні.




Просмотров: 285
Другие новости