Компании

все компании

"Запоріжкокс" пройшов аудит відповідності стандартам системи енергетичного менеджменту

3 січня 2024 року, 13:21
ПрАТ "Запоріжкокс", один з найбільших в Україні виробників коксохімічної продукції, що входить до групи "Метінвест", успішно пройшов ресертифікаційний аудит відповідності вимогам міжнародного стандарту енергетичного менеджменту ISO 50001:2018.

Згідно з прес-релізом у середу, аудит проводили у вуглепідготовчому, коксовому, смолопереробному цехах, а також у цехах уловлювання, сіркоочищення та відділі головного енергетика підприємства фахівці аудиторської компанії "Технічні та управлінські послуги", корпоративного партнера сертифікаційної компанії TÜV AU.

Під час аудиту проаналізовано внутрішню документацію та дотримання встановлених правил у роботі підрозділів. Особливу увагу аудитори приділили розвитку нових підходів в енергозбереженні та реалізованим заходам щодо посилення енергетичної незалежності підприємства.

Експерти відзначили високий рівень залученості персоналу в процес енергозбереження та безперервних поліпшень. За результатами аудиту "Запоріжкоксу" підтверджено відповідність вимогам міжнародного стандарту ISO 50001:2018 і рекомендовано видачу оновленого сертифіката відповідності.

При цьому наголошується, що "Запоріжкокс" сертифікований з 2014 року і регулярно підтверджує свою відповідність міжнародним стандартам системи менеджменту якості, екологічного менеджменту, управління охороною праці та виробничою безпекою.

Як повідомлялося, "Запоріжкокс" у 2023 році збільшив виробництво доменного коксу на 16% порівняно з 2022 роком - до 856,8 тис. тонн із 737,4 тис. тонн.

"Запоріжкокс" володіє повним технологічним циклом переробки коксохімічних продуктів.

"Метінвест" є вертикально інтегрованою гірничодобувною групою компаній. Його основні акціонери - група СКМ (71,24%) і "Смарт-холдинг" (23,76%), які спільно керують компанією.

ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія групи "Метінвест".




Просмотров: 154
Другие новости