Компании

все компании

Кам'янське оголосило тендер на закупівлю 15-метрових трамваїв на EUR14,3 млн

3 січня 2024 року, 17:34
Управління транспортної інфраструктури та зв'язку міськради м. Кам'янське (Дніпропетровська обл.) оголосило тендер на закупівлю односекційних трамвайних вагонів у рамках програми "Міський громадський транспорт України II", що фінансується Європейським інвестиційним банком (ЄІБ).

Згідно з оприлюдненим на порталі Prozorro оголошенням Офіційного вісника ЄС, заплановано закупівлю 15-метрових (+/- 1м) односекційних вагонів, включно із запасними частинами, обладнанням для техобслуговування та супутніми послугами на загальну суму EUR14,3 млн (без ПДВ і, якщо доцільно, митних зборів).

Термін подання пропозицій - до 20 лютого поточного року.

Передбачено постачання нових односекційних або зчленованих трамваїв (тип руху в одному напрямку), обладнаних мінімум двома візками. Трамвай повинен мати хоча б одні двері прямого доступу з низькою підлогою, але допускаються і повністю низькопідлогові вагони.

Першу партію вагонів мають поставити не пізніше ніж через 52 тижні від дати отримання постачальником авансового платежу, а весь контракт розрахований на 128 тижнів (32 місяці).

В оголошенні зазначено, що ціна є не єдиним критерієм присудження контракту, але всі умови вказані в закупівельній документації.

За інформацією на сайті Кам'янської міськради, у серпні 2023 року після узгодження Мінфіном України обсягу та умов отримання європейського фінансування міський голова Андрій Білоусов зазначав, що за ці кошти планується закупити 20 трамвайних вагонів.

"У нашому місті щодня виходить на лінію в середньому 22 вагони, тобто 90% будуть абсолютно новими", - зазначав Білоусов.

Верховна Рада України в лютому 2022 року ратифікувала фінансову угоду між Україною та ЄІБ за проєктом "Міський громадський транспорт II" на суму EUR200 млн, що передбачає закупівлю екологічного транспорту для 18 міст України.




Просмотров: 254
Другие новости