Компании

все компании

"Аскет Шиппінг" довів перевалку агропродукції до 700 тис. тонн

3 січня 2024 року, 10:36
ТОВ "Аскет Шиппінг" у 2023 році наростила обсяги перевалки агропродукції до 700 тис. тонн, з яких 570 тис. тонн у портах Дунаю, повідомила компанія у Facebook.

"Рік був важким для нашої галузі. Атаки на портову інфраструктуру Одещини, катастрофічні наслідки підриву дамби Каховської ГЕС, блокування на польському кордоні. Усе це не лише завдало втрат і страждань країні, а й значно зашкодило аграріям, ускладнило логістичні ланцюжки експорту українського зерна. І я дуже вдячна нашій команді, партнерам і клієнтам за те, що ми разом тримали удар і відповідали на виклики року", - процитувала пресслужба директора і власницю компанії Катерину Русину.

За її інформацією, 700 тис. тонн перевалки, з яких 570 тис. тонн у портах Дунаю - для компанії "не менш значущий результат, ніж ті мільйонні обсяги, коли ми працювали вдома, у портах рідного Азова".

Русина повідомила, що 2023 року "Аскет Шиппінг" почав вантажити судна в Чорноморську, розширив свою присутність у всіх діючих портах України і забезпечив для клієнтів накопичення 50 тис. тонн на складах в Одесі та Миколаєві.

"Ми впровадили нові послуги та отримали сертифікат якості системи менеджменту за міжнародним стандартом ISO 9001:2015. Такі високі результати зараз даються тільки потрійними зусиллями, злагодженою командною роботою і довірою", - додала вона.

Крім того, "Аскет Шиппінг" готує звернення до міжнародних судів, щоб отримати компенсації за рахунок заарештованих коштів винних у розкраданні українського зерна, майна та інфраструктури в окупованих Бердянську та Маріуполі.

"Аскет Шиппінг" спеціалізується на наданні логістичних послуг з експортних відправлень зернових і харчових вантажів у семи портах України: у Бердянську, Миколаєві, Одесі, Маріуполі, Херсоні, Дніпрі та Запоріжжі. На початку війни компанія перемістила виробничі потужності на захід України, налагодила співпрацю з елеваторами регіону та Європи. У планах підприємства відправлення вантажів залізничним і автотранспортом у європейські порти.

Як повідомлялося, ТОВ "Аскет Шиппінг" у 2022 році вона забезпечила перевалку 500 тис. тонн зернових. Компанія розпочала роботу в п'яти нових для неї портах: Одесі, Ізмаїлі, Рені, Білгород-Дністровському та Кілії.

Директором і основним бенефіціаром групи компаній "Аскет Шиппінг", куди входять "Перша фумігаційна компанія", "Аскет Карго", "Азовальянс Груп" та інші, виступає Катерина Русина. Їй належить 60% акцій. Четверо її дітей є співвласниками бізнесу і мають частки по 10%.




Просмотров: 155
Другие новости