Компании

все компании

"Великоанадольський вогнетривкий комбінат" проведе дистанційні збори акціонерів

2 січня 2024 року, 16:34
Як повідомлялося раніше - акціонери ПрАТ "Великоанадольський вогнетривкий комбінат" (ВАОК, Волноваський р-н Донецької обл.) мають намір внести зміни до статуту і низки положень компанії, оновити склади наглядової ради та ревізійної комісії.

Згідно з порядком денним позачергових загальних зборів акціонерів, призначених на 24 січня, акціонери мають намір внести зміни до складу колегіального виконавчого органу (дирекції) товариства та визначити її склад у кількості двох осіб, до якої входять генеральний директор - голова колегіального виконавчого органу; а також начальник юридичного відділу - член колегіального виконавчого органу.

Рішення про внесення змін до складу колегіального виконавчого органу набирає чинності з моменту державної реєстрації статуту товариства в новій редакції.

Акціонери також внесуть зміни до складу ревкомісії, визначивши її склад у кількості двох осіб.

Збори внесуть зміни до статуту, пов'язані з приведенням його окремих положень у відповідність із чинним законодавством і рішеннями зборів, і затвердять документ у новій редакції.

Акціонери припинять повноваження членів наглядової ради та ревкомісії, оберуть нових членів.

Збори буде проведено дистанційно.

ВАОК засновано 1993 року. Здійснює діяльність у сфері виробництва вогнетривких керамічних виробів.

За даними НДУ на третій квартал 2023 року, у ПАТ "ЗНВКІФ "Дженерал Інвестментс Ресурсес" перебувало 44,2481% акцій комбінату, ТОВ "Фонд К-4" - 9,094%, ТОВ "Гір Інтернешнл" - 5,8644%, ПрАТ "Укргазотрейд" - 6,9061%, у ТОВ "Бізнес-Інвест-Лімітед" - 9%.

Статутний капітал ПрАТ "ВАОК" становить 3 млн 26,730 тис. грн, номінал акції - 0,5 грн.




Просмотров: 179
Другие новости