Компании

все компании

Huawei розраховує наростити виручку більш ніж на 9%

29 грудня 2023 року, 17:23
Китайський виробник телекомунікаційного обладнання та споживчої електроніки Huawei Technologies у 2023 році розраховує отримати виручку в розмірі понад 700 млрд юанів ($98 млрд), йдеться в опублікованому на сайті компанії новорічному зверненні голови її ради директорів Кена Ху.

У 2022 році доходи Huawei становили 642 млрд юанів.

"Наш бізнес у сфері інформаційно-телекомунікаційної інфраструктури залишається сильним, а результати сегмента пристроїв виявилися кращими за очікування, - сказав Ху. - Підрозділи цифрової енергетики та хмарних обчислень демонструють стабільне зростання, а наші "розумні" рішення для автомобільної галузі стали значно більш конкурентоспроможними".

Ху також відзначив відновлення масштабних поставок "розумних" пристроїв Huawei. У серпні компанія знову почала продавати смартфони з власними чіпами для надшвидкої передачі даних, пише The Wall Street Journal. Раніше влада США запровадила заходи експортного контролю, які обмежили її доступ до сучасних чипів та інших технологій.

У 2024 році сегменту пристроїв Huawei необхідно посилити роботу над преміальною продукцією, заявив глава СД. Зараз у Китаї на цьому ринку лідирує Apple, повідомляє WSJ.

По материалам: The Wall Street Journal





Просмотров: 217
Другие новости