Компании

все компании

"ArcelorMittal Кривий Ріг" припинив повноваження фіндиректора Сергія Пличка

27 грудня 2023 року, 08:29
Криворізький гірничо-металургійний комбінат ПАТ "ArcelorMittal Кривий Ріг" (АМКР, Дніпропетровська обл.) припинив повноваження фінансового директора підприємства Сергія Пличка.

Згідно з інформацією компанії в системі НКЦПФР, повноваження Плічка як фіндиректора - головного бухгалтера припинено відповідно до наказу генерального директора від 25 грудня 2023 року. Плічко обіймав посаду фіндиректора протягом 7 років.

Також повідомляється, що виконувачем обов'язків фінансового директора - головного бухгалтера з 25 грудня 2023 року призначено Павла Задорожного - наказ про його призначення видав в.о. директора департаменту з персоналу АМКР від цієї самої дати. При цьому уточнюється, що Задорожний призначений в.о. фіндиректора без звільнення від виконання обов'язків, обумовлених основним місцем роботи.

Термін призначення - до 5 січня 2024 року.

До цього Задорожний працював заступником фінансового директора управління бухгалтерського обліку та фінансової звітності адміністрації з фінансів АМКР, начальником управління бухгалтерського обліку та фінансової звітності адміністрації з фінансів АМКР.

"ArcelorMittal Кривий Ріг" - найбільший виробник сталевого прокату в Україні. Спеціалізується на випуску довгомірного прокату, зокрема, арматури і катанки.

ArcelorMittal володіє в Україні найбільшим гірничо-металургійним комбінатом "ArcelorMittal Кривий Ріг" і низкою малих компаній, зокрема, ПАТ "ArcelorMittal Берислав".




Просмотров: 156
Другие новости