Компании

все компании

Centravis зупинило виробництво продукції на "зимові канікули"

25 грудня 2023 року, 20:32
ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., зупинило виробництво продукції на "зимові канікули" на два тижні.

При цьому, як повідомив директор з продажу "Сентравіс" Артем Атанасов, служба підтримки клієнтів у цей період буде доступна для задоволення невідкладних потреб, які можуть виникнути у покупців продукції підприємства.

Він також висловив занепокоєння щодо можливої затримки доставки труб на ринки Азії та Близького Сходу.

"Через перебої в торговому маршруті Червоним морем ми очікуємо можливих затримок з доставки замовлень на ринки Азії та Близького Сходу, які можуть тривати до двох тижнів. Ми уважно стежимо за ситуацією і прагнемо звести до мінімуму будь-які наслідки щодо графіків постачань", - зазначив директор з продажу.

"Сентравіс" заснований 2000 року, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані в Нікополі (Дніпропетровська обл.). На підприємстві працює понад 1400 осіб.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних і торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени сім'ї Атанасових. У власності Centravis Ltd. перебуває 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".




Просмотров: 242
Другие новости