Компании

все компании

Україна ввела в дію ще 7 стандартів НАТО

23 грудня 2023 року, 16:24
У Міністерстві оборони та Збройних силах України протягом листопада-грудня введено в дію ще сім стандартів НАТО в рамках реформ, спрямованих на сумісність із державами-членами Альянсу, повідомляє Міноборони.

"Сили оборони України продовжують курс на реформи, щоб відповідати стандартам сумісності з державами-членами НАТО. Протягом листопада-грудня 2023 року в Міністерстві оборони та Збройних Силах України запроваджено ще сім стандартів Альянсу", - ідеться в прес-релізі Міноборони на офіційному сайті в п'ятницю.

"Серед них - стандарти з навігаційно-гідрографічної підтримки, ведення бойових дій, якості паливно-мастильних матеріалів, підготовки Військово-Морських Сил зі зв'язку", - уточнюють у Міноборони.

Як наголошується в повідомленні, до теперішнього часу в Міноборони і ЗСУ запроваджено 301 стандарт НАТО: 181 у рамках Цілей партнерства Україна-НАТО (першочергові стандарти Альянсу) і 116 - в ініціативному порядку, які впроваджуються Україною поза Цілями партнерства.

"Загалом в Альянсі діє 1135 стандартів. У Міноборони та ЗСУ вже впроваджено понад чверть від загальної кількості (26,5%)", - зазначено в повідомленні Міноборони.




Просмотров: 171
Другие новости