Компании

все компании

IFC покриє кредитні ризики українського Креді Агріколь Банку на EUR40 млн

22 грудня 2023 року, 10:10
Український Креді Агріколь Банк 15 грудня підписав угоду про розподіл ризиків на EUR40 млн у гривневому еквіваленті з Міжнародною фінансовою корпорацією (IFC) у рамках Програми гарантування малих позик IFC для розширення можливостей українського бізнесу, йдеться в релізі банку в четвер.

"Це дасть змогу банку підтримувати інвестиції мікро-, малих і середніх підприємств (МСБ), зокрема, у сфері сільського господарства, що мають вирішальне значення для стійкості економіки країни", - йдеться в повідомленні.

Уточнюється, що угоду підписано в рамках Програми гарантування малих позик IFC, яка підтримується Європейською комісією через Європейський фонд сталого розвитку. Проєкт є частиною Програми заходів з підвищення економічної стійкості (ERA) IFC на $2 млрд для підтримки приватного сектора України.

За даними Нацбанку України на 1 жовтня 2023 року, Креді Агріколь Банк посідав 11-те місце за загальними активами (100,36 млрд грн) серед 63 діючих банків країни, має 141 відділення. Банк повністю належить французькому Credit Agricole SA.




Просмотров: 138
Другие новости