Компании

все компании

Укрексімбанк підписав кредитну угоду на 500 млн грн з "Агроресурс-А"

21 грудня 2023 року, 11:53
Державний Укрексімбанк (Київ) у листопаді підписав кредитну угоду на 500 млн грн з ТОВ "Агроресурс-А" в рамках торгового фінансування, повідомила прес-служба банку в середу.

Зазначається, що компанія збирається спрямувати кошти для документарних операцій із забезпечення розрахунків із закупівлі добрив, насіння, засобів захисту рослин.

"Наша постійна комунікація з представниками агропромислового бізнесу надає можливість вчасно реагувати на зміну пріоритетів...", - зазначив начальник управління агропромислового комплексу (АПК) банку Дмитро Татарко.

Згідно з інформацією на сайті, ТОВ "Агроресурс-А" засновано 1996 року, за час роботи компанія продала понад 30 тис. одиниць техніки та обслужила понад 5 тис. клієнтів із різних областей України. Підприємство декларує комплексне матеріально-технічне забезпечення аграріїв, пропонуючи, серед іншого, посівний матеріал, засоби захисту рослин, добрива, сільгосптехніку, запчастини та паливно-мастильні матеріали.

За інформацією держбанку, "Агроресурс-А" є офіційним дистриб'ютором 50 заводів-виробників України та зарубіжжя, а також має 19 філій і сервісних служб.

За даними OpenDatabot, єдиним власником є Станіслав Мартинов із Кропивницького, виручка компанії торік становила 2 млрд 513,8 млн грн, чистий прибуток - 59,5 млн грн.

Згідно з даними Нацбанку України, на 1 жовтня 2023 року Укрексімбанк за розміром загальних активів посідав 3-тє місце (263,46 млрд грн) серед 63 банків, що діяли в країні.




Просмотров: 157
Другие новости