Компании

все компании

ЛСОУ змінила склад президії

21 грудня 2023 року, 21:51
До Президії Ліги страхових організацій України (ЛСОУ) увійшли ПрАТ "СК "ПЗУ Україна" та ТДВ "Експрес Страхування", повідомляється в прес-релізі об'єднання.

Також наголошується, що рішення ухвалено на черговому засіданні президії Ліги, що відбулося, на якому також було затверджено план діяльності ЛСОУ на 2024 рік.

Останні місяці 2023 року фахівці Ліги та страхові компанії-члени асоціації брали активну участь у опрацюванні понад 20 нормативно-правових актів, розроблених Національним банком України у зв'язку з уведенням у дію Закону України "Про фінансові послуги та фінансові компанії" та Закону України "Про страхування".

З огляду на таку велику кількість підзаконних актів та їхнє значення для діяльності страховиків, цей напрямок є серед пріоритетних і в першому півріччі 2024 року, наголошується в пресрелізі.

Як наголосив президент ЛСОУ Віктор Берлін: "Ці документи матимуть значний вплив на весь страховий ринок та його подальшу роботу, тож маємо разом із колективом Національного банку завершити цей процес. Наразі Ліга перебуває в постійному діалозі з профільними керівниками НБУ. (...) Часу для імплементації нормативно-правових актів небагато, і щоб цей процес пройшов максимально продуктивно, з ініціативи ЛСОУ планується проведення фахівцями Національного банку низки роз'яснювальних семінарів та консультацій для страховиків".




Просмотров: 172
Другие новости