Компании

все компании

19 грудня відбудеться круглий стіл «Цемент: можливості та виклики для виробників і споживачів»

17 грудня 2023 року, 19:15

Запрошуємо представників ЗМІ на Круглий стіл «Цемент: можливості та виклики для виробників і споживачів».

Коли? 

19 грудня 2023 року

Формат?

Офлайн 

Де?

coworking Generator (м. Київ, вул. Михайла Грушевського, 3)

Важливо Для участі у Круглому столі обов'язкова реєстрація за посиланням: https://forms.gle/QmJVnyXkWvaosycc8  

В публічному просторі шириться багато ненадійної інформації щодо майбутньої відбудови України – її вартість, привабливість інвестицій в будівельну галузь, можливість взагалі відбудувати швидко і прозоро. Тому необхідно вже зараз означити проблеми і виклики для галузі, які будуть враховані в основі державної політики, інвестиційних стратегій. 

Масштабна відбудова базуватиметься на довгому списку необхідних будівельних матеріалів, ресурсів, інженерних продуктів. Нещодавно Віце-прем’єр-міністр з відновлення України — Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександр Кубраков зазначив, що потенційно перспективним для інвестицій галузі стануть прямо повʼязане з відновленням та модернізацією - виробництво будівельних матеріалів, серед яких цемент.

Під час Круглого столу 19 грудня 2023 року запрошені учасники, зокрема, представники влади, профільні стейкхолдери державного й приватного сектору, медіа та інші ознайомляться з методологією дослідження та презентацією результатів першої фази дослідження ринку будматеріалів - цементу.

За підсумками презентації відбудеться обговорення перспектив розвитку й подолання можливих викликів у будівельній галузі в частині цементів.

Зокрема, будуть обговорені такі питання:

- Які є поточні тенденції на ринку цементу? Як війна вплинула на ринок цементу?

- Які є поточні можливості і виклики для виробників та споживачів цементу? Які є стратегії адаптації до роботи за умов війни?

- Які є потреби у цементі для відбудови України? Наскільки українські виробники можуть задовольнити цю потребу?

- Які є сценарії розвитку попиту на цемент та його виробництва у перспективі наступних 5 років? Які фактори будуть впливати на споживання й виробництво цементу у наступні 5 років? Які є головні виклики для споживачів та виробників цементу?

- Яким буде вплив євроінтеграції на ринок цементу в Україні?

- Які є завдання та інструменти державної політики щодо відбудови загалом та цементного ринку?

ПЕРЕМОЖЕМО І ВСЕ ВІДБУДУЄМО!  РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! СЛАВА УКРАЇНІ!





Просмотров: 218
Другие новости