Компании

все компании

Київстар стабілізував роботу мережі - заява

15 грудня 2023 року, 20:13
15 грудня фахівці компанії  включили доступ до мобільного інтернету на всій підконтрольній Україні території. 

Послуга працює в усіх стандартах зв`язку, в тому числі 4G. Послуга може працювати із зменшеною швидкістю, однак по мірі стабілізації роботи мережі,  її якість буде покращуватись. За минулу добу також відновлено послуги міжнародного роумінгу. 

А ще раніше – послуги голосового зв`язку та фіксованого інтернету. Понад 95% базових станцій мобільного зв`язку на підконтрольній Україні території знаходяться у працездатному стані.  

Інформування про 100% працездатність сервісів, компанія буде робити по завершенні всіх стабілізаційних заходів. Наразі компанія працює над запуском послуг SMS та відновлення доступу до системи «Мій Київстар». 

У деяких населених пунктах все ще можуть виникати короткочасні складнощі із зв`язком, та спеціалісти компанії їх оперативно усувають. Якщо ваша SIM-картка не реєструється в мережі, треба перезавантажити телефон, або включити і виключити «авіа» режим. 

Також допомагає вибір мережі  Київстар у налаштуваннях телефону. Одночасно компанія інформує, що нарахування бонусів та компенсацій абонентам, які не могли користуватись послугами зв`язку через хакерську атаку, буде здійснено лише після повної стабілізації роботи мережі та запуску всіх послуг. Просимо очікувати офіційної інформації від компанії. Дякуємо за розуміння та підтримку




Просмотров: 75
Другие новости