Компании

все компании

General Motors скоротить понад 1,3 тис. робочих місць у Мічигані

15 грудня 2023 року, 13:48
General Motors Co. (GM) скоротить понад 1,3 тис. робочих місць на двох підприємствах у Мічигані з 1 січня, повідомляє Market Watch.

GM повідомила регуляторів, що скорочення, зокрема, торкнуться 945 співробітників заводу в Лейк-Оріон, де збирають електромобілі Chevrolet Bolt. Підприємство припинить випуск цих автомобілів наприкінці поточного року.

GM також скоротить 369 робочих місць на складальному підприємстві в Ленсінгу, де, серед іншого, виробляються автомобілі Chevrolet Camaro. Випуск цих машин припиниться в січні 2024 року.

Напередодні також стало відомо, що Cruise, підрозділ GM з випуску самоврядних автомобілів, відправив у відставку дев'ять топ-менеджерів і планує скоротити 24% робочих місць, тобто приблизно 900 осіб.

У листопаді у відставку пішов головний виконавчий директор Cruise Кайл Вогт.

Незадовго до цього Cruise скасувала всі поїздки своїх безпілотних автомобілів на дорогах загального користування на час проведення незалежної перевірки їхньої безпеки. Це пов'язано з аварією 2 жовтня в Сан-Франциско, в якій автомобіль Cruise наїхав на пішохода, збитого іншою машиною. За даними San Francisco Chronicle, Cruise нібито приховала від влади частину відеозапису цієї події.

По материалам: Market Watch





Просмотров: 132
Другие новости