Компании

все компании

Нацбанк виключив ще 5 небанківських фінансових установ із реєстру

13 грудня 2023 року, 17:35
Національний банк України виключив з Державного реєстру фінансових установ один ломбард, три фінансові компанії та одну кредитну спілку у зв'язку з анулюванням усіх наявних ліцензій. Із держреєстру виключено ПТ "Новий Ломбард", ТОВ "@ВЕРС" і компанія", ТОВ "Суплайерплюс Україна", ТОВ "ФК "Валта Груп", ТОВ "ФК "Фастлейн".

Крім того, НБУ відкликав ліцензії на здійснення діяльності з надання фінансових послуг та виключив із Держреєстру фінансових установ КС "Альтернатива" на підставі його власної заяви.

КС "Альтернатива" мала дві ліцензії на здійснення діяльності з надання фінансових послуг: на надання коштів у позику, зокрема й на умовах фінансового кредиту, і на залучення фінансових активів із зобов'язанням щодо подальшого їх повернення.

Обсяг активів КС станом на 1 жовтня 2023 року становив 2,112 млн грн (0,15% від загального обсягу ринку кредитних спілок).

Такі рішення Комітет з нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив на засіданні 8 грудня 2023 року.






Просмотров: 152
Другие новости